Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van 2G GSM, 3G UMTS, 4G LTE en 5G signalen binnen gebouwen, schepen, tunnels en daar waar mobiel bereik noodzakelijk is.

Onze hoogfrequent netwerk specialisten verzorgen metingen, installatie en service van
onze repeaters en DAS (Distributie Antenne Systemen) in geheel Nederland, België en ver daarbuiten.

 

Wij zijn fabrikant, importeur, distributeur en leverancier van onze betaalbare GSM UMTS LTE  en 5G repeaters, DAS netwerken en antenne componenten oplossingen voor kleine én grote gebouwen of maritieme toepassingen.

Vakkundig ingeregelde en op de juiste locatie geïnstalleerde GSM Repeaters, DAS netwerken geven uitsluitend het gewenste resultaat.

 

Onze compromisloze houding in het naleven van wereldwijde normen en onze bewuste aanpak van kwaliteit voor de aangeboden producten en diensten, hebben geholpen bij het ondersteunen en handhaven van onze positie in de markt.

 

De oplossingen van IndoorSolution voor verbetering van mobiele signalen in gebouwen of schepen en Machine2Machine communicatieoplossingen, zijn uitgegroeid tot een fase waarin wij in staat zijn grote projecten uit te voeren in elk domein.
Het team van hoog gekwalificeerde professionals met expertise in het omgaan met grote projecten is de onschatbare troef van IndoorSolution.

 

Van conceptualisering aan consultancy, ontwerp tot implementatie, O & M upgraden van technologie - de enorme ervaring en overvloedige hulpbronnen die we bezitten geven ons een overhand in speciale projecten van de onderneming en het aanbieden van totale Turnkey oplossingen.

 

IndoorSolution de brede waaier van actieve en passieve RF-producten - van repeaters, TMBs, voor / FSRs, MCPAs etc. voor meerdere technologieën naar alle bijbehorende passieve accessoires - vindt u onder één dak, met één aanspreekpunt.

 

Wij geloven in kwaliteit - kwaliteit van personeel, onze producten & oplossingen, onze klanten & medewerkers dan die van de grondstoffen die we op onze werkvloer gebruiken. En we blijven ons inzetten bij het leveren ervan.