Site Survey

 

Het gebruik van professionele meetinstrumenten omvatten onze cellulaire draadloze diensten zoals spectrum analyzers, basisstation Analyser en cellulaire simulatie test-set om succesvol mobiele dekking in gebouwen te realiseren voor onze klanten en externe dienstverleners.
In de wereld van vandaag is indoordekking van mobiele providers een noodzaak. Slecht ontvangst in kantoorgebouwen, parkeergarages en luchthavens kan mogelijk leiden tot verlies van inkomsten of in ieder geval tot ergernis.

 

Veel bedrijven of instellingen hebben geen betrouwbare en kritische indoordekking in verschillende gebouwen. IndoorSolution biedt een gedetailleerde analyse van de mobiele signalen en gebruikt deze om aan uw behoefte van voldoende dekking te voldoen door middel van een DAS of kleincellig systeem.

 

Ook vooraf aan een aanbesteding is het noodzakelijk om te weten welk netwerk en provider een goede indoordekking heeft in uw gebouw.
Dit kan een hoop ergernis voorkomen.

 

De site survey wordt gebruikt om de RF-omgeving te evalueren. Zowel binnen als buiten de faciliteit. Evenals het bepalen van de structurele uitdagingen, hoe gedraagt het mobiele signaal zich in de ruimtes en behoud het signaal de vereiste kwaliteit.

 

De volgende werkzaamheden worden minimaal uitgevoerd:

 

  • Binnen signaalmeting opgegeven netwerkproviders
  • Buiten signaalmeting opgegeven netwerkproviders
  • Buitenantenne locatie en richting bepalen
  • Dakdoorvoer opties bekijken
  • Binnenantennes tijdelijk plaatsen in aangegeven ruimtes
  • Simulatie signaalmeting en rapportage
  • Isolatiemeting buiten / binnen antennes
  • Bekabelingsplan en componenten bepalen

     

Om een site survey te kunnen uitvoeren maken onze technici en ontwerpers gebruik van plattegronden. Vlucht- of brandmeldinstallatie tekeningen hebben onze voorkeur.

Maak gebruik van ons formulier om een Site survey afspraak te maken.

 

Met de gegevens uit de simulatiemetingen, kunnen wij een gedetailleerd systeemontwerp maken van een computer-gegenereerd model, dat de RF verspreiding binnen het gebouw of ruimte voorspelt en zichtbaar maakt.

 

RF calculatie & Ontwerp