Hoge snelheid Internet

Downloaden van weerkaarten, reservering van een ligplaats in een jachthaven of het zoeken naar een goed restaurant bij uw volgende halte wordt vergemakkelijkt en is tegenwoordig veel meer prijs vriendelijk met een IndoorSolution maritieme data – voice oplossing.


De maritieme data - invoice oplossing van IndoorSolution werkt op de 2G / 3G / 4G / 5G -netwerk en is in staat om gegevenssnelheden tot 1 Gbps te bereiken. Hierdoor is het vaak sneller dan standaard breedbandverbindingen. Verbinding met uw computer is via een bedraad netwerk of draadloos via een WiFi-verbinding.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aan boord uw eigen mobiel privé GSM netwerk

IndoorSolution privé GSM-systeem aan boord met verbinding 2G / 3G / 4G landnetwerk, of VSAT voor midden op zee.

 

Met ingebouwde Private GSM lokaal netwerk aan boord van uw schip of jacht, gebruikt u uw eigen GSM mobiele telefoon aan boord.

IndoorSolution biedt GSM dekking waar u ook vaart in de wereld!

Door middel van roaming overeenkomsten roamt de gebruiker dan op een landelijk netwerk en kan bellen en gebeld worden waar dan ook ter wereld op zijn eigen mobiele nummer.

 

Services

  • Telefoongesprekken (inkomend & uitgaand)
  • SMS berichten (inkomend & uitgaand)
  • Email berichten
  • Telefoonboek, verkorte nummers en alle andere functies van uw mobiele telefoon

Wereldwijde dekking, overal aan boord

IndoorSolution heeft een uniek intelligent repeater en DAS systeem, geschikt voor alle EMEA (Europa, Middle East, Africa) en Amerikaanse frequenties en technieken (2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE)) en 5G.
Het systeem zal automatisch detecteren in welk gebied het schip of jacht zich bevindt en op basis daarvan de juiste frequenties in of uitschakelen.
Op deze wijze heeft de crew en bemanning of de jacht eigenaar en zijn gasten een perfect mobiele dekking in en op het schip of jacht, zelfs als het ver uit de kust verwijderd is.

Ook (snel) data voor internet en andere data communicatie toepassingen behoort tot de mogelijkheden!

IndoorSolution B.V. is service partner van AT&T voor alle ferry's en cruiseschepen (> 500) varend in Europese wateren.