oplossingen

Uit onderzoek is gebleken dat 80% van alle draadloze mobiele gesprekken worden geïnitieerd vanuit binnen een gebouw. Afhankelijk van de behoeften van een organisatie, kan een draadloze oplossing worden gerealiseerd ter ondersteuning van een of meer draadloze dienstverleners (Netwerkproviders) met inbegrip van KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile en andere toekomstige providers.
Een van de meest efficiënte, rendabele en beproefde manieren om mobiele signalen binnen een gebouw of andere ruimtes te krijgen is via een gedistribueerd antenne systeem (DAS).

 

IndoorSolution is de grootste product neutrale systeemintegrator voor alle netwerken en technieken voor oplossingen op maat op basis van de wensen van de eindklant.
Onze ervaring met de 2G, 3G 4G en 5G-technologie heeft ons gepositioneerd als leider en vertrouwde adviseur in het ontwerp, de implementatie en ingebruikname van in-gebouw (Indoor) en maritieme oplossingen.

 

IndoorSolution B.V. biedt een uitgebreide portfolio van indoor en outdoor repeaters en DAS netwerken om het RF signaal in uw gebouw of schip te verhogen. Onze producten kunnen mobiele netwerkdragers, systeemintegrators en mobiele telefoon-gebruikers snel en kosteneffectief voorzien om dekking te verkrijgen voor alle netwerken en technieken zoals iDEN, CDMA, GSM, DCS, PC's, UMTS, WiMAX en LTE netwerken. Sommige netwerk providers zoals Vodafone, T-Mobile, Tele2, KPN, AT&T en anderen hebben vertrouwen in onze ervaring en expertise.