configuratie, Ontwerp en Installatie Service

Onze eigen installatiediensten helpen bedrijven voldoen aan de eisen van en om het even wanneer, overal draadloos, IndoorSolution in-gebouwen en andere ruimtes draadloze oplossingen te bieden. Wij werken met de beste producten van toonaangevende leveranciers uit de industrie. IndoorSolution ontwerpt, configureert en installeert de meest rendabele oplossingen om te voldoen aan uw specifieke vereisten. Door het inzetten van een schaalbare draadloze oplossing, laten we bedrijven kosten verminderen en productiviteit te verhogen om te voldoen aan de behoeften van de technologie van de toekomst.

 

Waar is Indoor dekking gewenst?

IndoorSolution analyseert uw wensen en eisen op gebied van welke netwerken en welke technieken (GSM 2G, UMTS 3G en/of LTE 4G) u uw indoordekking gerealiseerd wilt hebben.

 

Site Survey

De site survey wordt gebruikt om de RF-omgeving te evalueren. Zowel binnen als buiten de faciliteit. Evenals het bepalen van de structurele uitdagingen, hoe gedraagt het mobiele signaal zich in de ruimtes en behoud het signaal de vereiste kwaliteit.

 

De volgende werkzaamheden worden minimaal uitgevoerd:

 

  • Binnen signaalmeting opgegeven netwerkproviders
  • Buiten signaalmeting opgegeven netwerkproviders
  • Buitenantenne locatie en richting bepalen
  • Dakdoorvoer opties bekijken
  • Binnenantennes tijdelijk plaatsen in aangegeven ruimtes
  • Simulatie signaalmeting en rapportage
  • Isolatie meting buiten / binnen antennes
  • Bekabelingsplan en componenten bepalen

     

Om een site survey te kunnen uitvoeren maken onze technici en ontwerpers gebruik van plattegronden, vlucht- of brandmeldinstallatie tekeningen hebben onze voorkeur.

Met de gegevens uit de simulatie metingen, kunnen wij een gedetailleerd systeemontwerp maken van een computer-gegenereerd model, dat de RF verspreiding binnen het gebouw of ruimte voorspelt en zichtbaar maakt.

 

Onze Technici beschikken over alle hulpmiddelen die nodig zijn om succesvol een draadloze oplossing te implementeren.