Met IndoorSolution Private GSM (P-GSM) of Private LTE (P-LTE) beschikt de klant over een eigen privé GSM of privé LTE netwerk.
Doordat de P-GSM oplossing geïntegreerd wordt met de telefooncentrale en dankzij de intelligente SIP-client koppeling, heeft de klant de beschikking over de vertrouwde (interne) toestel functionaliteiten op het GSM-toestel.
Bovendien is P-GSM te integreren via IP met zorg-, alarm- of berichtenservers, waardoor het gebruik van portofoons of piepers overbodig wordt.

Het Private GSM systeem gaat echter verder dan de voordeur. IndoorSolution biedt de mogelijkheid om samen met 'Mobiele Virtuele Operators' een koppeling te maken, zodat met de juiste SIM-kaart Private GSM ingezet kan worden om ook buiten het eigen bedrijf bereikbaar te zijn via het publieke GSM-netwerk.
Waar uw klant zich dan ook bevindt, hij heeft altijd slechts één GSM toestel nodig.

Voor elk bedrijf waar een eigen mobiel netwerk, onafhankelijk van een provider, van data essentieel is om te functioneren, biedt Private LTE uitkomst. Private LTE is de betrouwbare breedband IP-verbinding die meer mogelijkheden biedt dan welke bestaande technologie dan ook. IndoorSolution beschikt over de kennis en kunde om een LTE netwerk op eenvoudige wijze volledig af te stemmen op de wensen en eisen van uw organisatie.

 
Eenvoudige koppeling met onze DAS oplossingen
zodat uw Private GSM / Private LTE & publieke GSM / UMTS / LTE dekking wordt gerealiseerd in uw gehele gebouw met een minimaal aantal P-GSM / P-LTE BTS units!
 
Natuurlijk is het ook mogelijk om eenvoudig uw WiFi draadloze internet in te laten koppelen.
 
Meer weten over slim beheer van uw mobiele telefoons of uw eigen GSM netwerk realiseren voor uw organisatie?
Bel ons: 033 450 7001